Vill du förnya ditt kök men behålla stommarna?

Eller vill ni byta kök men få det mer personligt?

Eller hittar du inga IKEA-luckor som passar er smak?

Eftersom alla våra luckor måttbeställs passar de alla stommar, oavsett märke. Skulle det vara så att IKEA saknar ett visst skåpmått, tillverkar vi måttbeställda skåp. Det gör att du kan få ditt kök anpassat efter ert kök, och du slipper följa IKEAs måttstandard. Luckorna vi erbuder är av hög kvalitet. Vi hjälper gärna till med snickeritillbehör, såsom vinhylla eller öppet skåp. Se våra snickeritillbehör här!

Göteborgs kökscentrum är återförsäljare för Milokök.

Lycka till!

 

Frågor & Svar om Ikea anpassade köksluckor!

 

- Vad menas med att luckorna är Ikea anpassade? 

Milokök´s köksluckor finns i alla sorters mått och standarder. Till IKEA-köken är hålbilderna anpassade att passa deras gångjärn och lådsystem. Alla våra luckor är lika enkla att montera själva som IKEAs luckor. Självklart hjälper vi till med monteringen om du hellre föredrar det.


 - Varför ska jag beställa luckor från er och inte IKEA?

Många som väljer att köpa från oss kanske inte hittar någon färg de gillar. Eller så behöver de ha måttanpassade delar, såsom passbitar och täcksidor. Dessutom handmålas våra luckor istället för att sprutmålas på band.

 


- Vilka färger kan man välja mellan? 

Ibland vill man ha en färg som IKEA inte erbjuder. Hos oss kan du välja vilken färg du vill i hela NCS-skalan.


- Erbjuder ni även täcksidor, socklar lister mm?

Täcksidor, socklar mm. efterfrågas ofta i samma färg som luckorna. Dessa beställer du av oss. Vi anpassar dessutom täcksidornas storlek efter luckans tjocklek. Något som våra kunder uppskattar då Ikea endast har ett djupmått på dessa.


- Vart levererar ni?

Eftersom vi är ett Göteborgsbaserat företag så kan vi hjälpa kunder från Strömstad till Malmö. Bor ni i Uddevalla i norr till Varberg i söder kan vi även hjälpa till med monteringen. Eftersom vi tillverkar alla köksluckor på beställning är vi mycket noga att vi inte kan missförstå varandra när du beställer. Därför vill vi sitta ned personligen med alla våra kunder. Antingen hos oss eller hos er med eran ritningen framför oss. Allt för att undvika att något går fel.


- Vart kan man se era luckor?

Vi finns på plats i vårt showroom mellan klockan 16-18 varje helgfri måndag. Montern ligger i Färgboden, Flygledarevägen 1 Torslanda. Deras öppettider är Vardagar 09:30-18:00 Lördag: 09:30-14:00. Du är varmt välkommen till att boka ett personligt besök, bokar gör du över telefon. 


- Hur lång är levereranstiden?

Först bokar vi ett hembesök, för att mäta ditt kök och kommer överens om en tidsplan. I samband med hembesöket kan vi boka montering direkt eller enbart leverans. Det tar cirka 4 veckor. 


- Hur sker betalningen?

Du kan välja mellan att betala vid leverans eller det förmånliga alternativet delbetalning i upp till 24 månader räntefritt.

kan vi boka montering direkt eller enbart leverans. Det tar cirka 4 veckor. 


- Hur många luckor måste jag beställa?

Du kan beställa allt från en till tjugo. Vissa vill bara ha vissa luckor från oss och andra från en annan leverantör. 


- Vad kan ni inte leverera?

Hos Ikea köper du stommar, dämpare och ben etc. Hyllplan och liknande behåller många, men vi kan även leverera det. Vill du tex ha en skåpstomme måttanpassad kan vi även lösa det.  


-  Säljer ni bänkskivor?

Ja, vi leverarar bänkskivor i laminat, trä, komposit, granit, kalksten, marmor mm.

Vi kan i de flesta fall ta hand om uppmätning och montering av dessa skivor.


-  Säljer ni vitvaror?

Vi samarbetar och säljer Fjärråskupans köksfläktar. 

Vi säljer även vinkylar från Temptech.

Övriga vitvaror köper du själv, men vi är behjälpliga med installationen.


-  Jag har en annan stomme än IKEA, funkar det?

Ja, då vi måttanpassar allt funkar vilken stomme som helst.